Kardeş Belediyemiz İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Değerli Meclis Üyesi Haluk H. Karataş bey ve arkadaşı 22 Temmuz Pazar Günü Güreşlerimize katıldılar.

Kardeş Belediyemiz İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Değerli Meclis Üyesi Haluk H. Karataş bey ve arkadaşı 22 Temmuz Pazar Günü Güreşlerimize katıldılar.

Belediye Başkanımız Saim Istanbullu göreve geldiği günden bugüne Kardeş Belediyemiz olarak her zaman yanımızda olan Beylikdüzü Belediyesi Değerli Başkanı Ekrem İmamoğlu beye ve Meclis Üyelerine Dikmen Belediyesi olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Haluk H. Karataş, Güreş sonrasında Belediye Başkanımız Saim Istanbullu' yu bugün Makamında ziyarette bulundu ardından yakında faaliyete girecek Belediye Hizmet Binamızı, Güreş Alanı, Çocuk Parkı, Kapalı Pazar Yeri, Beylikdüzü Meydanı gibi faaliyete geçen projelerimizi gezdiler.

Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Haluk H. Karataş " Kardeş Belediyemiz Dikmen Belediyesi Güreşlerine katıldık ve her sene katılımda sağlıyoruz. Başkanımız Saim Istanbullu' ya yapmış olduğu Başarılı Çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İlçede arkadaşım ile birlikte dolaştık Dikmenliler ile sohbet ettik Başkan Saim Istanbullu'dan memnun olduklarını dile getirdiler gerçekten bu şirin ilçeye Değerli projeler kattığı için kendisini tebrik eder Başarılarının devamını dilerim. " dedi.