30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı

Dikmende 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü resmi törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü kutlama programı Dikmen tören alanında bulunan Atatürk büstüne çelenk konulması ile başladı.

Törene, Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet, Dikmen Belediye Başkanı Saim Istanbullu , Dikmen Garnizon Komutanı Arif Bıyıklı, Dikmen İlçe Emniyet Amiri Adil Bostan, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama programı Atatürk büstüne çelenk konulması sonrası, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
Tören alanında yapılan kutlamalardan sonra, protokol üyeleri Dikmen İlçe Kaymakamlığını, İlçe Jandarma Komutanlığını daha sonra Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma' nın Şehitliği ziyaret edildi ve program sona erdi