29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. Yıl dönümü kutlandı

28 Ekim Cumartesi günü saat 10:00' da Atatürk Anıtı önünde yapılan Çelenk Sunma törenine Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı Çelengi Atatürk Anıtına Sunuldu. Çelenklerin Sunulmasında sonra saygı duruşu İstiklal Marşı söylendi.

29 Ekim Pazar günü saat 09:00-09:30 arası kutlamalar İlçe Kaymakamı Mustafa Gözlet tarafından Kaymakamlık Makamında kabul edildi.

Programa İlçe Kaymakamı Mustafa Gözlet, İlçe Belediye Başkanı Saim Istanbullu, İlçe Garnizon Komutanı Arif Bıyıklı, İlçe Emniyet Amiri Adil Bostan, Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve halkın katılımı oldu.

Saat 09:30 da Kapalı Spor Salonunda Kaymakam ve Belediye Başkanı tarafından öğrenciler ve halkın bayramı kutlandı. Ardından İlçe Kaymakamı Mustafa Gözlet tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Öğrenciler konuşmalarını ve Şiirlerini okudular. Ardından Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Akabinde Halk oyunu gösterisi, Ödül Töreni, Spor Gösterileri, Resmi Geçit töreni ile program sona erdi.