Yol Betonlama Çalışmaları
İlçemiz Sefer, Şıkıncık, Yuvadağ, Saydere mahalleleri yol Betonlama ve Çevre düzenleme çalışmalarımız başlamıştır.

Belediye Başkanı Saim Istanbullu "Yapılan betonlama çalışması ile mahallelerimizde ki yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Yol betonlama çalışmaları ile söz konusu Mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımız rahat edecek. Çalışmalarımız haklımızın huzuru ve rahatı için tüm hızıyla devam edecek kısa sürede tamamlanacak inşallah. " dedi.

Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız Başkanımızdan Allah razı olsun çok teşekkür ettiklerini ifade ettiler.