TOKİ İmar Tadilatı Çalışması
Belediyemiz ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte yürüttüğü Konut Projesinde İmar Tadilatı, Zemin Etüt ve yer tahsis işlemleri devam etmektedir.

Belediye Başkanımız Saim Istanbullu " TOKİ Konut Projesi çalışmalarımız aralıksız devam ediyor, Dikmen İlçemiz için önem arz eden TOKİ projemizin inşaatının başlanması için her aşamasını adım adım takip ediyoruz. TOKİ' den yetkili arkadaşlarımız gelerek inşaatın yapılacağı alanda Zemin incelenmesi yapıldı. İlçemiz için hayırlı ve bu tarz güzel projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.