YOL ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ
İlçemiz Yuvadağ, Sıvkıncık, Saydere Mahallelerimizin Yol Bakım Onarım ve Çakıllama Çalışmalarımız Başladı.

Belediye Başkanı Saim Istanbullu "Belediye olarak bütün mahallelerdeki yolları kapsayacak şekilde, yol bakım onarım genişletme ve çakıllama çalışmalarımızı imkanlar ölçüsünde yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Amacımız Dikmen'in sorunlarını çözmektir. Bu çalışmalarımızda halkımızdan biraz sabır bekliyoruz. Dikmen'in mahalle cadde ve sokaklarına en iyi şekilde hizmet vermek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah izin verirse yol konusunda ekiplerimiz gerekli çalışmaları tüm hızıyla sürdürecektir."dedi.