İlçemiz Kırçal Mezarlığı Yeni Şehir Mezarlığı Görünümüne Kavuşuyor

İlçemiz Şehir Mezarlığında Çevresini Beton Çitle Çevirme, Yolun alt kısmına beton duvar örme, Parke Taşı ile Kaldırımların yapılması, temizlik, bakım ve çevre düzenleme çalışmalarının yapımına başlandı. Belediyemiz ekipleri tarafından mezarlık çevresinde temiz bir görünüme kavuşturulması için gayretle çalışılıyor.

Belediye Başkanı Saim Istanbullu "Göreve Geldiğimin ilk yıllarında Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlarımız Dikmende uzun bir zamandır şehir mezarlığı ile ilgili bir çalışma yapılmadığını söylediler. İlçemiz Şehir Mezarlığını ekiplerimizce mezarlık etrafında biriken yabani otlarının kesilip temizlenerek Vatandaşlarımızın rahatça su ihtiyacını görüp abdest alacağı alanlar oluşturduk şimdi ise İlçemizde her ayrıntıyı düşünerek, hizmet üretiyoruz. Sonuçta ölüm de hayatın bir gerçeği ve bizler her hemşerimize gösterdiğimiz saygıyı, ölümüze de göstermek mecburiyetindeyiz. Bu nedenle ekiplerimize gerekli olan bütün çalışmaların yapılması için startı verdik. Doğduğumuz ve büyüdüğümüz Memleketimize hizmet etmek bizler için her zaman en büyük onurumuz ve gururumuz oldu.