29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 93. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI
28 Ekim Cuma Günü Atatürk Anıtı Önüne Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı Çelenki konuldu. Ertesi gün 29 Ekim Cumartesi günü program devam etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Dikmen Kaymakamımız Soner ÖZER’in makamında kutlamaları kabul etmesiyle başladı.

Saat 10:00 da kapalı spor salonunda devam edilen kutlamalara Kaymakam Soner ÖZER , Belediye Başkanı Saim Istanbullu , Dikmen Garnizon Komutanı Ali BIYIKLI , İlçe Emniyet Amiri V. Adil BOSTAN , İlçe Müftü V. Mehmet Cemal YILMAZ İl Genel Meclis Üyeleri , Siyasi parti temsilcileri , , daire amirleri , Dikmen halkı, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okunan İstiklal Marşının ardından ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı törene katılan öğrenci ve halkın bayramını kutladı.

Kaymakam Soner ÖZER günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparken öğrenciler Cumhuriyetle ilgi şiirler okudu.

Cumhuriyet Bayramı dolasıyla yapılan çeşitli aktivitelerde başarılı olan öğrencilere ödül takdim edildi.

Program sona erdi.