YILIN İLK TOPLU İŞ SÖZLEMESİ İMZALANDI.
DİKMEN BELEDİYEMİZ İLE BELEDİYE İŞ (TÜRKİYE BELEDİYELER VE GENEL HİZMETLER İŞÇİLERİ) SENDİKASI ARASINDA YAPILAN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAİM İSTANBULLU MAKAMINDA, BELEDİYE-İŞ SENDİKASI SİNOP İL TEMSİLCİSİ ÇETİN TAKAR VE BELEDİYE İŞ SENDİKASI ŞUBE YÖNETİM KURULU ÜYESİ UFUK ÖZGEÇ BİR ARAYA GELİNEREK 2 YILLIK TOPLU SÖZLEŞME İMZALARI ATILARAK, YILLIK İLK 6 AYDA % 10 İKİNCİ ALTI AYDA DA % 10 ÜCRET ZAMMI VERİLECEK VE ÇALIŞANLARIMIZ DİĞER HAKLARI DA İYİLEŞTİRİLDİ.

Belediye İş-Sendikası Sinop İl Temsilcisi Çetin TAKAR , " Dikmen Belediye Başkanımız işçilerini sevdiği için burada hiçbir zorluk çekmiyoruz. Bundan dolayı Başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum. Burada birlik beraberlik, huzur içerisinde bir çalışma ortamı var. Sözleşmemizin hazırlanmasında emeği geçen müdürlerime de teşekkürlerimi sunuyorum. İmza altına aldığımız sözleşmemizde Dikmen belediyemize ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. " Dedi.
Dikmen Belediye Başkanı Saim Istanbullu ise, işçilerine imkanları nispetinde en iyi zammı verdiklerini söyleyerek, " Sözleşmemiz arkadaşlarımıza ve belediyemize hayırlı uğurlu olsun. Aileleriyle birlikte aldıkları maaşları güle güle harcasınlar " şeklinde konuştu.

istanbul ucuz mezar samyeli dijital sinop hüner tabldot döner