12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü Programı İlçemiz Cumhuriyet YBO Okulunda Düzenlendi.
Program Açılış, Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma, Şiir "Atiyi Karanlık Görerek Azmi Bırakmak", İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni, Video Gösterisi, Oratoryo ve Kapanış İle Son Buldu.
Programa İlçe Kaymakamı Mustafa Gözlet, İlçe Belediye Başkanı Saim Istanbullu, İlçe Garnizon Komutanı Arif Bıyıklı, Daire Amirleri, öğretmenler,veliler ve öğrenciler katılım sağladı.