18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. yılı dolayısıyla tören düzenlendi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Mustafa Gözlet, Belediye Başkanı Saim Istanbullu, İlçe Jandarma Komutanı Arif Bıyıklı, Siyasi parti temsilcileri,kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamı Mustafa Gözlet ve Belediye Başkanı Saim İstanbullu tarafından Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayan törende saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

Ardından Dikmenli Şehidimiz Şehit Uzman Onbaşı Bahattin Dolma'nın Kabrini ziyarette bulunduktan sonra program sona erdi.