18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Programı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Programı Can Kardeşler Baysun Ortaokulunda düzenlendi.

Program; Açılış ve İstiklal Marşı, Günü Anlam Ve Önemini Belirten Konuşma, Şiir Dinletisi ve video gösterisi, Tiyatro ve Orataryo Gösterisi, Çanakkale Türküleri, Belirli Alanlarda Dereceye Giren öğrencilere Birinci,İkinci,Üçüncülük Ödülleri ve Kapanış ile son buldu.

Düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Mustafa Gözlet, Belediye Başkanı Saim Istanbullu, İlçe Jandarma Komutanı Arif Bıyıklı, Dikmenli Şehidimiz Bahattin Dolma' nın Anne ve Babası Emine Dolma ve Satılmış Dolma, Siyasi parti temsilcileri,kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.